Sabtu, 23 Juni 2018

Veilige en schadelijke varens

http://lingshenyao.xyz/inilah-cara-menyembuhkan-kista-gartner-metode-ling-shen-yao/

Veilige en schadelijke varens

 

Grote restaurants gebruiken varens voor het groentemenu. Maar zijn alle soorten varens veilig om te eten? Veilige varens zijn struisvogels waarvan wordt vermoed dat ze kankervrij zijn, varensklauwvariëteiten die ptaquiloside bevatten. Pokis heeft een taaie textuur en bevat vitamine A en C en kalium, fosfor, magnesium, calcium en eiwit. Eiwit in varens 4,5 maal meer dan andere groene groenten. Panis biedt voordelen voor vegetariërs die behoefte hebben aan een bron van eiwitten en ijzer zijn geweldig, maar zijn het beu om spinazie te eten. Althans, als een levensmiddel, afhankelijk van waar de varen vandaan kwam. Een bepaald type varen kan ptaquiloside bevatten, een carcinogeen zoals gemeld door de dagelijkse maaltijd, woensdag (05/16/2012) Eigenlijk zijn er twee soorten varens die meestal op de markt worden verkocht, de struisvogel Fern en Fern klauw elang.Pakis soorten struisvogel wordt meestal gevonden in de regio van de wereld west. Gevormd als een viool, heldergroen en in het midden zijn er een beetje gekrulde bladeren.Pakis-type adelaarsnaren gevonden in landen in Azië. Dit type heeft een kleinere vorm, gekruld blad. Onderzoek toont aan dat varenklauwvarens planten hebben aangetoond dat ze ptaquiloside bevatten in significante concentraties. Een studie gepubliceerd in de Journal of Cancer and Cancer and Cancer and Cancer and Cancer and Cancer. En een paar jaar eerder, in een studie uitgevoerd door Japanse wetenschappers gepubliceerd in de Journal of the National Cancer Institute, kan ptaquiloside het risico op tumoren in rattenstalen ontwikkelen. Selv om undersøgelsen ikke viste en direkte sammenhæng mellem fernforbrug og udviklingen af ​​kræft hos mennesker, undersøgelser foretaget af en gruppe forskere antyder at spiseferner kan øke risikoen voor slokdarmkanker en gastro-intestinale kanker. Maar ptaquiloside in varens blijkt in water oplosbaar te zijn. Dus waarschijnlijk, als de varen gedrenkt wordt in ijswater voor het koken, zal het ptaquilosidegehalte verminderen. Consumptie van rauwe of gedeeltelijk gekookte struisvogelvaren kan binnen 12 uur een verscheidenheid aan maagproblemen veroorzaken, waaronder misselijkheid, braken en krampen. Een onderzoek door The Centers for Disease Control and Prevention heeft twee gevallen van voedselvergiftiging veroorzaakt door het gebruik van struisvogel varen op restaurants in New York en Canada. Dus ongeacht welke soort varens je zult consumeren, eerst de varens zorgvuldig wassen, weken en koken. Eller du kan koka fernen i 10 minutter og så saute eller steam it.

 

(Ir / ir)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar